Kadir Gecesi Mesajlari Kadir Gecesi, İslam inancına göre bin aydan daha hayırlı kabul edilen mübarek bir gecedir. Bu anlamlı gecede Müslümanlar, dualarla, ibadetlerle ve manevi içerikli mesajlarla bir araya gelerek birbirlerine sevgi ve selam gönderirler.

İslam coğrafyasında ve dünyanın dört bir yanında, Kadir Gecesi'nin yaklaşmasıyla birlikte sosyal medya ve iletişim platformlarında özgün ve anlamlı mesajlar paylaşılır. Bu mesajlar, sevdiklerinin kalplerine dokunmak, manevi bağları güçlendirmek ve hayırlara vesile olmak için bir araç olarak kullanılır.

Kadir Gecesi mesajları, genellikle Kur'an-ı Kerim'den alıntılar, dualar, hadisler ve özgün ifadelerle bezeli cümlelerden oluşur. Bu mesajlar, birbirinden farklı ve özgün şekillerde hazırlanarak gönderilir, böylece herkesin duygularına tercüman olur.

Kadir Gecesi Mesajlari 13 Pkew

İşte Kadir Gecesi'ne özel hazırlanmış en güzel, en yeni, özgün ve farklı resimli mesajlar:

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu

"Allah’ım bizi namazsız, rükûsuz ve secdesiz bırakma. İbadetten ve namazdan soğutma. Namazı yük olarak gösterme. Namazdan zevk almayı nasip eyle. Kadir gecemiz mübarek olsun."

"Ellerin semaya açılacağı bu mübarek gece, rahmet yağmurları yağacak. Rabbim Mübarek Kadir gecesinde rahmet yağmurlarıyla sırılsıklam ıslanmayı bizlere nasip eylesin."

"Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kadir Geceniz mübarek olsun."

Kadir Gecesi Mesajlari

"Samimiyetle iman edenler; kalplerini her türlü günah ve nifaktan arındıranlar; dürüstlükle ve tatlılıkla konuşanlar, tamahkarlıktan uzak duranlar, gerçekten mutluluğa ererler. Kadir Geceniz mübarek olsun."

"Tövbe güvercini kalbe konsun, af dalgaları saadet kervanına gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle, Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun…"

"Kardeşliğin kalıcı olduğu, sevenlerin bir araya geldiği mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi bahşedildiği nice Kadir Gecelerine…"

"Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir Geceniz hayırlara vesile olsun."

"Kur’an’ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size, ailenize ve bütün İslam aleminde hayır, bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum. Kadir geceniz mübarek olsun."

"Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gecede ibadetlerimizi yerine getirelim. Kadir Geceniz mübarek olsun."

"Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kadir geceniz hayırlı olsun."