Üç yıllık birlikteliğin ardından  2016 yılında nikah masasına oturan ve son zamanlarda evlikleri üzerinde gezen kara bulutlar dikkat çeken çift hakkında ortaya atılan ihanet iddiaları gündemi sallamaya devam ediyor.

Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz gün Alaçatı'daki bir mekanda kadınlarla eğlendiği görüntülerin ortaya çıkması kafaları karıştırdı. 

Bir eğlence mekanında Kadir Doğulu’nun genç bir kadınla  sohbet ederken çekilen görüntüleri sosyal medya hesapları üzerinden büyük tepki topladı.

Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama: 'Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. maalesef şehit olmuştur' Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama: 'Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. maalesef şehit olmuştur'

Eşi Neslihan Atagül  ortaya çıkan görüntüler hakkında "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" dediği ve ihanet söylentilerini önemsemediğini yakın çevresi tarafından aktarılırken, evliliklerinde sorun yaşamayan birlikte yurt dışına çıkan çift, üniversitede bir söyleşiye katıldı.

Ortam gerildi

 İhanetle ilgili soru soran bir kadına eş Neslihan Atagül,tepki göstererek "Bizim özümüze dair neyi merak ettiniz siz?

Şu an gerçekten bunu mu merak ediyorsunuz? Bu gördüğüne neden inanmıyorsun da bunu merak ediyorsun? Çok takdir edilesi" şeklinde yanıt verdi.

Eşinin ardından konuşan Kadir Doğulu ise ihanet sorusu yönelten kadına şu ifadelerle yanıt verdi:

"Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizi hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği... Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin.Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin"