Banka Değiştirmek İsteyen Emekliler Kredi Sıkıntısı Çekiyor! Promosyon Bedeli Faizle Geri Alınıyor Banka Değiştirmek İsteyen Emekliler Kredi Sıkıntısı Çekiyor! Promosyon Bedeli Faizle Geri Alınıyor

Gülşen bir konser sırasında imam hatiplilere yönelik yaptığı açıklamalar nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan yargılandı. Yargılama sonucunda, Gülşen hakkında 1 ila 3 yıl arasında değişen bir hapis cezası talep edilmişti. Ancak karar duruşması sonucunda, Gülşen'e 10 ay hapis cezası verilmiş ve hükmün açıklanması geri bırakılmasına karar verildi.

EV HAPSİ ALMIŞTI
Mahkeme tarafından verilen kararda ayrıca, ev hapsi kaldırılan Gülşen’in ’yurt dışına çıkış yasağı’ ile haftada 1 gün ’imza atma’ şeklinde adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına hükmedilmişti. Daha sonra ilk celsede Gülşen’in imza atma şartı kaldırılmış, 26 Ekim 2022’de ise yurt dışına çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol tedbiri kaldırılmıştı.

GÜLŞEN HAKKINDA KARAR ÇIKTI
Gülşen'in davasında sona gelindi. Gülşen hakkında mahkeme kararını açıkladı. Gülşen hakkında 10 ay hapis cezası verilerek hükmün açıklanması geri bırakıldı.