İzmit'te bulunan bir plastik parça üretim fabrikasında yaşanan korkunç bir olayda fabrika sahibi Necmi Şahin, yeni alınan pres makinesinin kurulumu sırasında feci şekilde hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İzmit'in Alikahya Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir fabrikada 5 Mayıs günü saat 22.30 sularında meydana gelen olayda, fabrikanın sahibi Necmi Şahin, pres makinesinin kurulumu esnasında incelemelerde bulunuyordu. Ancak bir anda, bilinmeyen bir nedenden dolayı makinenin içine sürüklenerek sıkıştı.

Galatasaray - Fenerbahçe maçının ilk 11'leri açıklandı Galatasaray - Fenerbahçe maçının ilk 11'leri açıklandı

İşçilerin hemen durumu fark etmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda makineden çıkarılan Necmi Şahin, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Şahin, hayatını kaybetti.

Necmi Şahin'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından İzmit'te bulunan Alikahya Mezarlığı'na defnedildi.

Olayın güvenlik kamerası görüntülerinde, yanında bir işçiyle birlikte makinenin içine giren Şahin'in ani şekilde çalışmaya başlayan makinede sıkıştığı, yanındaki işçinin ise cihazı durdurmak için çaba harcadığı görüldü.