Önceki gün partisinin yeni A takımıyla ilk toplantısını gerçekleştiren İYİ Parti lideri, yerel seçimlerde izlenecek “politik hattı” gündeme taşıdı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde herhangi bir ittifak içerisinde olmayarak 'müstakil bir parti” olmayı planlayan İYİ Parti'nin AK Parti, MHP ve CHP ile rekabet edeceği belirtiliyor.

Yerel seçimlere 'ittifaksız' gireceği görüşünün ağır bastığı İYİ Parti'de yer alan “milliyetçi” kökenli isimlerin, genel seçimler süresince “partiye küsen tabanı” geri döndüreceği fikri ağır basıyor.

Ayrıca yeni A takımında  Oktay Vural, Ayyüce Türkeş Taş ve Ayfer Yılmaz gibi isimlerin yer almasının partiye MHP tabanından da oy getireceği fikri de giderek ağır basıyor. İYİ Parti’nin yeni dönemde AK Parti’ye muhalif siyaset yürüp AK Parti tabanından oy alabilecek tek parti olduğu ifade edilirken, yerel seçimlerde İYİ Partili belediye sayısının 200’e çıkarılması hedefleniyor.

İYİ Partinin, özellikle büyükşehirlerden belediye başkanı çıkarmak için yoğun mücadele vereceği belirtiliyor. 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi

Sahte Rapor Alıp Tatilde Bulunan Fizyoterapiste Hapis Cezası! Sahte Rapor Alıp Tatilde Bulunan Fizyoterapiste Hapis Cezası!