Mahalli İdareler seçimleri sonrası netlik kazanmayan verilere göre Nevşehir’in yeni Belediye Başkanı 3 yılın sonunda tekrar Rasim Arı olduğu açıklandı.

2019 seçimlerinde Ak Parti'den aday gösterilen ve Nevşehir Belediye Başkanlığını kazanan Rasim Arı, 21 ay görevini yerine getirdikten sonra, Nevşehir Belediye Başkanlığından istifasını vermişti.

Bankalardan 25 bin TL faizsiz kredi kampanyası! Başvurular başladı Bankalardan 25 bin TL faizsiz kredi kampanyası! Başvurular başladı

Genel seçimlerde İyi Partiden Milletvekili Adayı olan Rasim Arı, 31 Mart seçimlerinde de İyi Parti’den Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Netlik kazanmayan verilere göre Nevşehir Belediye Başkanlığını önde götüren Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı parti binası gelerek şu sözlerle seslendi.

Rasim Arı açıklamalarında, “Bizi bir araya getiren Nevşehir’im bu zafer hepimizin zaferidir. Nevşehir evladına sahip çıktığını bir kez daha gösterdi. Beni o makama layık gören sizlere şükranım. Bizi hiçe saydılar, hafife aldılar. Ama gördüğünüz gibi milletin iradesi üzerine bir güç yok olduğunu anladılar. Sadece merkez değil tüm ilçeleri kaybettiler. Geçen seçimlerde Rasim Arı sayesinde elde ettiğiniz güç sizin gücünüz değilmiş. Bunu bir kez daha gördük. Benim halkımı patates ile, koliler ile satın alamazsınız” şeklinde konuştu.

Açıklamanın hemen ardından ise “Dik dur eğilme bu millet seninle”, “Rasim Başkan”, “Nevşehir seninle gurur duyuyor” gibi sloganlarla destek verildi.