İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye İYİ Parti Grup sözcüsü Dr. Suat Sarı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İBB Başkanlığı için aday olacağını açıkladı. Sarı, İstanbul'un en temel sorununun trafik ve ulaşım olduğunu belirterek, bu alandaki birikimi ve liyakatiyle İstanbul'un sorunlarına çözüm getirmeye hazır olduğunu ifade etti.

Sarı, yaptığı açıklamada, "Genel başkanımın uygun görmesi halinde bu kente katacağım çok yüksek katma değerler var. İstanbul için yollara çıkıp büyük bir enerji harcamaya hazırım" dedi. İYİ Parti'nin tüm illerde kendi adaylarını çıkarma hedefi doğrultusunda, Dr. Suat Sarı'nın İstanbul adaylığı, parti içindeki yerel seçim hazırlıklarını hızlandırdı.

basliksiz-2-001

Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkacak mı? İşte Merkez Bankası'nın Açıklaması Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkacak mı? İşte Merkez Bankası'nın Açıklaması

Adaylık açıklamasının ardından, Cumhuriyet'e konuşan Sarı, siyasete girişinin bir iddia meselesi olduğunu belirterek, hedefi olan insanların, hedeflerini göremediklerinde istifa haklarını kullanabileceğini ifade etti. Sarı, süregelen istifalara ilişkin ise "Hedefleri olan insanlar hedeflerinin karşılığını göremediklerinde istifa haklarını kullanıyorlar. Geçmiş dönemlerde hepsiyle birlikte çalıştık. Hepsinin önemli katkıları oldu. Bu istifaların bir süre sonra yeni katılımlarla dengeleneceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.