Geçtiğimiz haftalarda düzenlendiği basın toplantısında 6'lı masayı topa tutan Yavuz Ağıralioğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı olmadığını, adaylığının dayatılmasına karşı olduğunu söyleyerek tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yaptığı açıklamalarla eleştirilerin hedefine oturtulan Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta 'İYİ Parti'den gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.' diyerek istifa etti.

İstifasının ardından Yavuz Ağıralioğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Başdanışmanı Davut Güloğlu ile bir araya geldi.

Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren bu sınıflarda uygulamaya konulacak Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren bu sınıflarda uygulamaya konulacak

Görüşmenin detayına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Davut Güloğlu, Ağıralioğlu'nun HDP'nin Millet İttifakı'na verdiği desteğe karşı çıkmasına atıfta bulunulan paylaşımda Ağıralioğlu'na teşekkür etti: 

"Millet ittifakı ve terör sevicilerin son dönemde yaptığı politikalar ve açıklamalarına karşı milli ve vatansever duruşu ile tepki gösteren vekilimiz, dostum Yavuz Ağıralioğlu ile bir araya geldik. Kendisine gösterdiği bu vatansever ve dik duruşu için tekrar teşekkür ediyorum."

Gönderinin altına gelen yorumlardan hareketle paylaşımı silen Güloğlu, bu defa şu sözleri kaydetti:

''Kıymetli arkadaşlar, Dün akşam bir iftar yemeğinde; vekilimiz ve arkadaşım Yavuz Ağıralioğlu ile bir araya geldik. Gördüm ki; hemen siyasi bir sebep arayanlar olmuş. Sadece arkadaşımla iftar yaptım. Buna başka bir isim koymak isteyenleri anlayamıyorum. Ayıptır.."