İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu, bugün düzenlediği basın toplantısında, son dönemde parti içinde yaşanan istifalar ve ihraçlar hakkında açıklamalarda bulundu. Zorlu, istifaların "önemsiz" olduğunu ifade ederek, bu durumun bir "operasyon siyaseti" olduğunu öne sürdü.

"BUNUN ADI OPERASYON SİYASETİ"

CHP ve MHP Liderleri Kritik Görüşme İçin Hazırlıklarını Tamamladı! Büyük Buluşma TBMM'DE Olacak CHP ve MHP Liderleri Kritik Görüşme İçin Hazırlıklarını Tamamladı! Büyük Buluşma TBMM'DE Olacak


İstifaların perde arkasına ilişkin şu ifadeleri kullanan Zorlu, 'CHP'nin İYİ Parti'ye operasyon yaptığını' ima etti:
"Bu ismi geçen arkadaşlardan (İstifa eden İBB Belediye Meclis Üyeleri) bir tanesi, bugün İstanbul dışında yakın bir ilin Belediye Meclis üyemizi arıyor. Diyor ki, "Biz bu akşam bir TV kanalında bazı arkadaşlarla topluca istifa ettiğimizi meclis üyeleri olarak ifade edeceğiz. Siz de bulunduğunuz ilde istifa edin. CHP'li bir ismin adını vererek "Size onunla bir görüşme ayarlayalım hemen" diyor. Bunun adı operasyon siyasetidir."

Zorlu, "Bize yeni üye katılımları da oldu. Kayda değer bir kaybımızın olmadığını ifade etmek isterim. Spekülasyonlara izin verilmemesi gerekiyor" dedi. İYİ Parti Sözcüsü, yaşanan istifaların perde arkasına dair detaylara da değinerek, CHP'yi işaret etti ve "CHP'nin İYİ Parti'ye operasyon yaptığını" ima etti.