Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Atama Takvimi Yarın Yayınlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Atama Takvimi Yarın Yayınlanacak

İYİ Parti'nin Çanakkale teşkilatında, Barbaros Mahallesi Başkanlığı'na üye olan yaklaşık 300 kişi istifa etti. İl Genel Meclis Üyesi Metin Beceren ve Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Nurettin Demirbilek de istifa edenler arasında yer aldı.

İstifaları duyuran İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Nurettin Demirbilek, istifalarla ilgili olarak şunları söyledi: "Gönüllü olarak kurduğumuz partimizin en büyük teşkilatlarından biri olan İYİ Parti Barbaros Mahallesi teşkilatını da feshediyoruz. Unutmayalım ki zafer, atanmışlar değil seçilmişler ve adanmışlar tarafından kazanılır."

Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt'un aday gösterilmesiyle birlikte parti içinde istifalar yaşandığını hatırlatan Demirbilek, şunları ekledi: "Bizler, Çanakkale'de İYİ Parti'nin başarısına katkı sağlayan insanlarız. Bu parti için büyük emek verenler olarak İYİ Parti'den istifa ediyoruz. Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt ve Çanakkaleli olmayan meclis üyelerinin üzerinden tüm desteğimizi çekiyoruz."