CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimde İYİ Parti ile olası bir iş birliği için umutlu bir açıklama yaparak, "İş birliği yönünde karar çıkmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı. Ancak, bu potansiyel iş birliği konusundaki belirsizlikler, yarının İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısına havale edildi.

İYİ Parti içinde, tek başına seçime girme kararı alındığında bu kararın arkasında durma görüşü ağırlık kazanırken, bir grup ise hazırlıksız seçime girme riskine dikkat çekiyor. Özellikle Ankara'da, Mansur Yavaş'ın karşısına farklı bir aday çıkarmama konusundaki görüşler öne çıkıyor. İstanbul teşkilatının ise müstakil seçime girme konusundaki çekincelerini ifade etmesi bekleniyor.

Türkiye'de en çok hangi mesleklerde eleman açığı var? İşte o sektörler... Türkiye'de en çok hangi mesleklerde eleman açığı var? İşte o sektörler...

Yarının genel idare kurulu toplantısı, bu konulardaki belirsizliklere ışık tutacak ve partilerin gelecek stratejileri üzerinde etkili olacak. Herkes, bu önemli toplantının sonuçlarını beklemeye geçmiş durumda.