İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimindeki 3 büyükşehirde partisinin afişlerinin asılmadığı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Zorlu, seçimlere tek başına katılma kararı aldıklarını ancak bu kararın ardından çeşitli engellerle karşılaştıklarını belirtti. Partisinin 3 büyükşehirdeki afişlerinin billboardlara çıkarılması için bir yüklenici şirketle anlaşma yaptıklarını fakat bu aşamada ilgili şirketin afişlerin mevcut haliyle kullanılmasına izin verilmediğini kendilerine bildirdiğini ifade etti.

İhbara gidilen evde patlama: 2'si jandarma personeli 4 yaralı İhbara gidilen evde patlama: 2'si jandarma personeli 4 yaralı

Zorlu, bu durumu siyasetle, rekabetle ve demokrasiyle bağdaştırmamanın altını çizerek, siyasi partinin propagandasının belediye tarafından belirlenmesinin olağan bir durum olmadığını vurguladı. İlgili şirketten henüz yazılı bir yanıt alınamadığını belirten Zorlu, İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özel'in konu hakkında yaptığı açıklamalara rağmen olumlu bir gelişme sağlanamadığını dile getirdi. Bu süreçte herhangi bir olumlu adım veya girişim olmadığına dikkat çeken Zorlu, konunun çözümü için beklemeye devam ettiklerini belirtti.