İYİ Parti lideri Meral Akşener, Mamak'ta esnafı ziyaret ederken bir vatandaşla sert bir tartışma yaşadı. Vatandaş, Akşener'e parti olarak neden belediye başkanlığına aday göstermediklerini ve neden CHP'ye destek verdiklerini sordu. Akşener ise, vatandaşa geçmişte destek verdiklerini belirterek, parti olarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için kurulduklarını ve CHP'ye oy verme konusunda baskı yapmadıklarını belirtti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Akşener, Fidan Çağlar isimli bir vatandaşla tartışma yaşadı. İYİ Parti lideri ile konuşan Fidan Çağlar, kıyafetlerini göstererek, "Üstümü başımı görüyorsun, daha ben eskilerimle duruyorum. Bari bölük bölük bölmeyin de, milletvekilliğinde güzelce aldınız da niye şimdi belediye başkanlığında ayrılıyorsunuz? Cumhurbaşkanlığı seçiminde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu desteklediniz. Şimdi niye desteklemiyorsunuz. Perişan oluyoruz" dedi.

"DEM'e teşekkür ediyorsunuz, bize küfrediyorsunuz. Hadi be

"İYİ Parti lideri Meral Akşener ise, Çağlar'a "zamanında biz seçtirdik" diye konuşarak, şu ifadeleri kullandı:"Bugün de tek başımıza girelim, görelim dedik. Hangi milletvekilini aldık biz. Perişan oluyorsanız Oy vermeyin siz de. Niye benim yüzümden perişan oluyorsun. Şu ana kadar elbisendeki bu eskiliğin sebebi ben miyim? Mansur Bey'i seçtik, niye bunu düzeltemedi o zaman? Cumhurbaşkanlığını niye seçtirmediniz? Sizin için mi parti kurduk biz? Biz bu millet için parti kurduk. Vermeyin kardeşim bize oy, gidin Cumhuriyet Halk Partisini destekleyin, seçtirin. DEM'e teşekkür ediyorsunuz, bize küfrediyorsunuz. Hadi be.

Konya'da takılan Fenerbahçe şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı Konya'da takılan Fenerbahçe şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı

"Akşener, bu tartışmanın ardından

"Bugün de CHP'liler organize oldu" yorumunu yaptı.

"Cumhuriyet Halk Partisini var etmek için mi kurulduk" yorumlarında bulundu.