İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, partisinin öne çıkan özelliklerinden birinin seçmen anlayışı olduğunu vurguladı. Akşener, "İYİ Parti'ye oy veren seçmeni makbul, vermeyeni makbul olmayan insan gibi bir anlayışımız yok. Oy veren ya da vermeyen, her seçmenin baş üstünde gezdirilmesi gereken velinimet olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Işıkhan'dan emeklilere bir dizi müjdeli haber: Ücretsiz konaklama... Bakan Işıkhan'dan emeklilere bir dizi müjdeli haber: Ücretsiz konaklama...

Partisinin demokratik süreçlere verdiği önemi ve üçüncü bir seçeneği oluşturmak için gösterdikleri çabayı anlatan Akşener, GİK toplantısında yaşanan 9 saatlik bir sürecin demokrasinin tam anlamıyla uygulandığı bir örnek olduğunu dile getirdi. Akşener, partililer arasında argümanlarla yapılan bu toplantının, demokrasi anlayışlarını yansıttığını ve çıkan sonuca uyacaklarını belirtti. Ayrıca, bu tarz bir uzlaşının Türkiye'de bir ilk olduğunu ve partisinin bu demokratik yaklaşımıyla gurur duyduğunu ifade etti.