Ekmeğe Büyük Zam! Ticaret Odası Yeni Ekmek Fiyatlarını İlan Etti Ekmeğe Büyük Zam! Ticaret Odası Yeni Ekmek Fiyatlarını İlan Etti

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler seçimine yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Zorlu, il ve bölge ziyaretlerinin hızla devam ettiğini belirtirken, özellikle Muş'taki toplantının çok verimli geçtiğini ifade etti.

Gelişmelerle ilgili soruları yanıtlayan Zorlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in Anayasa mitingi çağrısına dair, "Şu an için aldığımız karar, mitinge katılmayacağımız yönünde" dedi. Ayrıca, TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırma girişimiyle ilgili de bilgi verdi.

Aday belirleme sürecine ilişkin olarak Zorlu, Manisa ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını bu hafta içinde açıklayacaklarını belirtti. Ayrıca, Genel İdare Kurulu'nda Samsun ve Antalya Büyükşehir adayları konusunda uzlaşma sağlandığını ifade etti. İstanbul ve Ankara için ise Ocak ayı içinde adaylarını açıklama temennisinde bulundu.

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan değerlendirme kampına da değinen Zorlu, milletvekilleri, GİK üyeleri ve il başkanlarının katılımıyla 13-14 Ocak tarihlerinde Antalya'da bir kamp düzenleneceğini söyledi.