Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kız meselesi yüzünden iki genç arasında çıkan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. İddiaya göre, Azat K. (18) ve Fatih E. (19) isimli iki arkadaş arasında kız meselesi nedeniyle çıkan anlaşmazlık, sokak üzerinde büyüdü.

Kavga sırasında araya giren bir arkadaş, ikilinin ayrılmasını sağladı ancak küfürleşmenin devam etmesi üzerine Fatih E., bıçak çekerek Azat K.'ya saldırdı. Saldırı sonucunda Azat K.'nın sırtından ve başından bıçaklandığı kavga, olay yerindeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama: 'Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. maalesef şehit olmuştur' Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama: 'Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. maalesef şehit olmuştur'

Olayın ardından kaçmaya çalışan saldırgan Fatih E., olaya tanık olan esnaf tarafından yakalandı ve polise teslim edildi. Azat K., ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Başına saplanan bıçağın ameliyatla çıkarıldığı ve genç adamın yoğun bakım servisine alındığı belirtildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan saldırgan Fatih E., çıkartıldığı mahkeme tarafından "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gençler arasında daha önceden husumet bulunduğu ve kavganın kız meselesi yüzünden çıktığı öğrenildi. Azat K.'nın daha önce "gasp" ve "kasten yaralama" suçlarından kaydının bulunduğu belirtilirken, saldırganın herhangi bir suç kaydının olmadığı ifade edildi.