Sancaktepe'de önceki gün kabolan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin cansız bedeni, inşaatın su dolu temelinde bulundu. Polis olay yerinde inceleme yaparken, acı haberi alan aile ise olay yerine geldi.
Üç kardeş, önceki gün saat 17.00 sularında Sancaktepe’de Hilal Mahallesi Karşıyaka Caddesi üzerinde kaybolmuştu. Aile; sokakta oynayan Berat, Baran ve Batuhan Sağın kardeşlerden haber alamaması üzerine polise giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu. İhbar üzerine harekete geçen Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri kayıp çocukları bulmak için çalışmalarını sürdürürken, aynı mahallede Gülpembe Sokak üzerinde bulunan inşaattan gelen ihbar üzerine inşaat alanında çalışma başlatıldı. İnşaatın güvenlik görevlisinin çocuk cesedi gördüğü yönündeki ihbarla polis ve itfaiye ekipleri, su dolu inşaat temelinde çalışma başlattı.

ÖSYM 2024-KPSS Lisans Sınav Takvimini Açıkladı! İşte Detaylar ÖSYM 2024-KPSS Lisans Sınav Takvimini Açıkladı! İşte Detaylar

3 ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
İtfaiye ekipleri önce inşaatın temelindeki suyu tahliye etti. Çalışmalar sonunda 3 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Çocukların önceki gün sokakta oynarken kaybolan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşler olduğu tespit edildi. Acı haberi alan aile ise olay yerine geldi. Olay yeri inceleme ekipleri, inşaat ve çevresinde detaylı inceleme yaptı. Çocukların cenazeleri inşaatın temelinden çıkartıldıktan sonra cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.