İstanbul'da meteoroloji uzmanlarının uyardığı çok kuvvetli sağanak yağış etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu için:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın(Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Tekirdağ'ın doğusu, Bursa ve Balıkesir’in kuzeyinde, Çanakkale’nin doğusunda yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75) yağış beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" uyarısında bulunmştu.

İBB AKOM tarafından yapılan uyarıda dün için saat 18.00'den itibaren trafiğe zorunlu olmakdıkça çıkılmaması yönünde uyarı yapılırken sel ve ani su baskınlarına karşı vatandaşların önem alması konusunda duyuruda bulunulmuştu.

Gazeteci Fatih Altaylı İstanbul'daki yağmur ile ilgili "AKOM’un bir kaç saatlik yanılgısı oldu galiba ama ben böyle yağmur pek az gördüm." yorumunu yaparak şu fotoğrafı takipçileri ile paylaştı:

Kahveci: Böyle bir hayat memurlarımıza reva mıdır? Kahveci: Böyle bir hayat memurlarımıza reva mıdır?

F7VJvgRWkAA4342