İstanbul’da Kullanılmayan Binaya Yıldırım Düştü: Bina Çatısında Yangın Çıktı! İşte haberin devamı...

İstanbul'un lüks bölgelerinden biri olan o Kadıköy Bağdat Caddesi’nde bulunan bir apartmanın çatısına yıldırım düştü. Apartmanda yangın meydan gelirken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.

İstanbul'a bağlı Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi Alageyik Sokak'ta bulunan 14 katlı kullanılmayan binanın çatısına yıldırım düştü. Olay akşam saatleri 18.00'da meydan geldi.

Mahalle'de oturan vatandaşlar yıldırımın düşmesi sonucu gürültüyle sokağa çıktı. Bir süre sonra yangın dolayı yükselen alevler görüldü.

Olaya ilişkin ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Alevler kısa bir zamanda bütün çatıya yayıldı.

Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahaleler de bulundu. Çatının aalevlerin içinde kaldığı anlar mahalleliler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

TBMM'de bu hafta neler görüşülecek? TBMM'de bu hafta neler görüşülecek?

Mahalle sakinlerinden birisi olan İ.A, "Saat 18.00 sıralarında bir patlama sesi duyduk. Bir ateş kıvılcım çıktı. O an farkına varamadık. 1 saat sonra farkına varabildik. Baktık ki yukarıda yangın çıktı. Hemen itfaiyeyi çağırdık. Onlar da müdahalede bulundu. Kimse oturmuyor boş şu anda. Yıkımcılar vardı. Onlar da farkına varamamışlar. Biz de onları çağırdık. Yıldırım düştü" ifadelerine yer verdi.