Sancaktepe'de, sokaktaki şüpheli paketten 9 kilo 560 gram sentetik uyuşturucu çıkması üzerine bir eve düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Verilen bilgiye göre, 30 Ekim'de Merve Mahallesi'nde bir sokakta şüpheli paket olduğuna yönelik ihbar alındı  üzerine olay yerine polis ekipleri gitti.
Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, uyuşturucu kokusu gelen paketi kontrollü bir şekilde açtı.
Paketten 9 kilo 560 gram sentetik uyuşturucu, şeffaf poşet, pres makinesi ve hassas terazi çıktı.
Araştırmalarını derinleştiren polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda, paketin sahibi olduğu belirlenen şüpheli O.İ. ile yanında bulunan S.Y. ve Y.Ş. gözaltına alındı.
Evde yapılan aramada 3 bin 480 lira ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine sevkedildi.

Kırşehir Belediye Başkanı, Kayınbiraderi ve Bacanağını Yardımcıları Olarak Atadı Kırşehir Belediye Başkanı, Kayınbiraderi ve Bacanağını Yardımcıları Olarak Atadı

Bakan Yerlikaya geçtiğimiz günlerde narkogüc operasyonlarında yaptığı açıklamada operasyonların devam edeceğine yönelik  şunları söylemişti;
Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi ve kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. ÜLKEMİZİN DÖRT BİR YANINDA ZEHİR TACİRLERİNİN HER AN ENSELERİNDEYİZ.
BAŞTA GENÇLERİMİZ OLMAK ÜZERE HALKIMIZI ZEHİRLEMELERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ.