İsrail Ordusu gece yarısı düzenlemiş olduğu , Gazze Şeridi'nde Hamas tarafından rehin alınanları kurtarmak için operasyon yaptığı bildirildi. Operasyon esnasında hiçbir rehinenin kurtarılmadığı ve iki İsrail askerinin ağır yaralandığı ortaya çıktı.

İsrail Ordusu gece yarısı düzenlemiş olduğu, Gazze Şeridi'nde Hamas tarafından tutulan rehineleri kurtarmak için operasyon düzenlendiğini bildirdi.

Düzenlenen operasyon kapsamında, rehinelerin kaçırılması ve alıkonulması olaylarına katılan çok sayıda Hamas üyesini etkisiz hale getirdiğini duyurdu.

İsrail ordusu tarafından yapılan bilgilendirmede hiçbir rehinenin kurtarılmadığını ve iki İsrail askerinin ağır yaralandığına yer verdi.

Maariv gazetesinin internet adresinden paylaştığı haberde, son 24 saatte ülkenin güneyindeki Soroka Hastanesine 40 yaralı askerin getirildiği söylendi.

Forbes'a Göre Türkiye'nin S-400'leri Konuşlandıracağı Noktalar Belli Oldu! İşte O Yerler Forbes'a Göre Türkiye'nin S-400'leri Konuşlandıracağı Noktalar Belli Oldu! İşte O Yerler

Haberde, bunun yanı sır Gazze'deki esir kurtarma "operasyonunda" yaralanan 2 askerin de aynı hastanede yoğun bakıma akldırıldığı ifade edildi.

Yaralı askerlerden 10'unun durumunun ciddi olduğu yer alan bilgiler arasında.

Hamas'ın askeri kanadı olan İzzeddin el-Kassam Tugayları ise esirleri kurtarma girişiminin olumsuz olduğunu ve çıkan çatışmada İsrailli esir asker Sa'ar Baruch'un hayatını kaybettiğine dair video paylaşılmıştı.