İş Bankası, yeni bir kampanya duyurusu yaparak dikkatleri üzerine çekti. Müşterilere 1.000 TL'ye kadar hediye verileceğini açıklayan banka, kampanya detaylarını resmi web sitesi aracılığıyla paylaştı. Kampanya kapsamında market harcamalarının yüzde 50'si kadar ödeme yapılacağı belirtildi. İş Bankası'nın açıklamasına göre, kampanyaya katılmak isteyen kişilerin 30 Haziran tarihine kadar İşCep uygulaması üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" ibaresiyle ilk defa İş Bankası müşterisi olmaları ve ardından İş Bankası kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Banka müşterileri, market harcamalarının yüzde 50'sine kadar olan tutarın ayda 500 TL'ye denk gelecek şekilde geri alabilecekler. Kampanya dahilinde toplamda ise 1.000 TL'ye kadar indirim avantajı sunulacak. Kampanyaya katılım için ise 31 Temmuz'a kadar her alışverişte en az 100 TL tutarında harcama yapılması gerekmektedir. Banka, her alışveriş için yüzde 50 indirim fırsatı sunarken, ayda en fazla 500 TL indirim ve toplamda ise 1.000 TL'ye kadar indirim sağlanacağını duyurdu.

Kahveci: Böyle bir hayat memurlarımıza reva mıdır? Kahveci: Böyle bir hayat memurlarımıza reva mıdır?

İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Privia Black, Privia, Maximiles Black ve Maximum Gençlik özelliklerine sahip kartların kampanyaya dahil olduğu belirtildi.