İş Bankası, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Temmuz ayı boyunca geçerli olacak olan "Market Alışverişi Kampanyası" ile İş Bankası müşterileri toplamda 400 TL'ye kadar MaxiPuan kazanma fırsatı elde edecekler.

Kampanya kapsamında, Maximum Mobil veya İşCep uygulamaları üzerinden Market Kampanyası'na katılanlar, 3-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Maximum Kart ile tek seferde yapacakları 500 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra farklı günlerde yapacakları 500 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 40 TL MaxiPuan kazanacaklar. Kazanılan MaxiPuanlar istenirse MaxiMil olarak da kullanılabilecek.

Kampanyaya, İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart ile yapılan alışverişler dahil edilecek. Kampanya, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve mobil uygulamalarından yapılan alışverişleri de kapsayacak.

Ancak Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

İş Bankası'nın Temmuz 2023 kampanyaları arasında yer alan "Market Alışverişi Kampanyası", müşterilere avantajlı alışveriş imkanı sunarken, MaxiPuan kazanma şansı da sağlıyor. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere İş Bankası'nın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi