Kredi ödeyenler de dahil olmak üzere, kredi faizleri artırıldı! İşte yeni oranlar Kredi ödeyenler de dahil olmak üzere, kredi faizleri artırıldı! İşte yeni oranlar

Kurdaki rekor artışlar, Türkiye'deki telefon fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Son dönemde gerçekleşen zamlar, Huawei Mate X3 modelini Türkiye'nin en pahalı telefonu haline getirdi. Özellikle seçim sonrası yaşanan döviz kurlarındaki yükseliş, telefon fiyatlarına da yansıdı ve tüketicileri zor durumda bıraktı.

Huawei Mate X3, şimdiye kadar Türkiye'de görülen en yüksek fiyat etiketine sahip olan bir telefon olarak öne çıkıyor. Fiyatı 79 bin 999 TL'ye kadar yükseldi. Bu fahiş zamların ardından, daha önce Türkiye'nin en pahalı telefonu olarak bilinen iPhone'un tahtı sarsıldı. Huawei Mate X3, iPhone'u geride bırakarak en yüksek fiyatlı telefon unvanını elde etti.

Örneğin, iPhone 14 Pro Max'in 1 TB'lık modeli, yeni zamlarla birlikte 76 bin 499 TL'yi bulan bir fiyata ulaştı. Ancak bu fiyat, Huawei Mate X3'ün fiyatına kıyasla geride kalmış durumda.