Tim Cook etkinliğin perdesini açtı

Apple'ın CEO'su Tim Cook, etkinliği açarken Mac ürünleri ve Vision Pro gibi mevcut ürünler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tim Cook, yıllar boyunca gelinen teknoloji seviyesini yükseltmeye devam ettiklerini ve şimdiye kadar ki en büyük etkinliği düzenlemekten onur duyduklarını belirtti.

Apple Watch Series 9 göz kamaştırıyor

Wonderlust etkinliğinin ilk bombası, yeni Apple Watch Series 9 oldu. S9 çip teknolojisini kullanan yeni saat, kullanıcılarına sunduğu performansla göz dolduruyor. Ancak bu yeni model sadece daha hızlı değil, aynı zamanda oldukça işlevsel.

Yeniliklerin öncüsü S9 çipi

Apple Watch Series 9, S9 çipi ile gelmesi nedeniyle daha hızlı ve daha verimli çalışmayı vaat ediyor. Fark yaratmayı başaran bu çip, kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak birçok özellik sunuyor.

Parlaklık değeri değişken: 1'den 2000'e

Bu yeni modelde dikkat çeken bir diğer özellik ise parlaklık değeri. 2000 nit parlaklık değerine sahip olan bu cihaz, ihtiyaca göre 1 nit'e kadar parlaklığını düşürebiliyor. Yani dışarıda güneşli bir günde bile ekranınızı rahatlıkla görebileceksiniz.

Erdoğan'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim miting yeri değildir Erdoğan'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim miting yeri değildir

Çift dokunuşla hayat kolaylaşıyor: Double Tap özelliği

Etkinlikte bahsedilen Double Tap özelliği de oldukça dikkat çekici. Bu özellik, ekrana iki kez dokunarak bir aramayı cevaplamanıza ya da sonlandırmanıza imkan tanıyor. Başparmak ve işaret parmağını kullanarak bu işlemi gerçekleştirebileceksiniz.