Telegram, dünya çapında milyonlarca kullanıcısı ile mesajlaşma uygulamasının dışında birçok farklı hizmet sunan bir uygulama. Kanallar, gruplar ve daha fazla özelliği ile milyonlarca insanı kendine çeken Telegram, kullanıcı adı özelliği ile kullanıcıların gizliliğini de sağlıyor. 

Sınav, borsa, meslek grupları, duyuru ve birçok farklı amaçlar ile kullanabilen Telegram'a Instagram'ın sevilen özellliği de ekleniyor.

telegram

Instagram'ın çok tutan özelliği olan "hikayeler" fonksiyonu Whatsapp, Facebook gibi birçok uygulamaya gelmişti. Hatta bir süre Twitter'ın da denediği özellik artık Telegram'a da geleceği bildirildi.

Instagram'daki hikaye özelliği ile kullanıcılar en fazla 24 saatliğine video, gönderi, fotoğraf paylaşıp takipçilerin görmesini sağlıyor. Yakın arkadaşlar özelliği ile belli sayıda takipçilerine de özeli hikayeler paylaşılabileceği gibi belli kullanıcıları da hikayeler gizlenebiliyor.

Cildinizdeki leke ve sivilcelerin asıl nedeni bu olabilir! Cildinizdeki leke ve sivilcelerin asıl nedeni bu olabilir!

Telegram'a gelecek olan hikayeler özelliği ile 6, 12, 24 ve 48 saatlik süreler ile hikayeler paylaşılabilecek. Kullanıcılar bu özellik ile hikayenin kalacağı süreyi belirleme şansı olacak. Telegram, hikayeler özelliği ile kullanıcı kitlesini genişletmeye çalıştığı gibi uygulamada geçirilen süreyi de artırmayı planlıyor.