Ankara'da gençlerle buluşan Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce dış politikadaki Türkiye'nin tavrına destek verdi. İnce, “Tayyip Erdoğan’ın denge politikasını doğru buluyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu’na eleştiri
Gençlerin İsrail ve Filistin arasında çatışmaya ilişkin sorusu üzerine konuşan İnce, “Ne Filistinlilere haksızlık edin ne de kendimize. Mesela, Rusya Ukrayna savaşında Kılıçdaroğlu’nun çıkıp açıkça çıkıp Ukrayna’dan yana tavır koymasını doğru bulmuyorum." dedi.

Okul müdürü kazada öldü; motosikletini tanıyıp olay yerine gelen meslektaşları büyük üzüntü yaşadı Okul müdürü kazada öldü; motosikletini tanıyıp olay yerine gelen meslektaşları büyük üzüntü yaşadı

aa-20231010-32366605-32366604-memleket-partisi-genel-baskani-muharrem-ince-genclerle-bulustu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dış politikada izlediği denge politikasını doğru bulduğunu belirten İnce, "Ben bu ülkenin yerli ve milli bir adamıyım, ben Cumhuriyetin bir öğretmeniyim. Ben ülkem için doğru işler yapmak istiyorum. Ben İHA ve SİHA’ları destekliyorum. Ermenistan Azerbaycan savaşında Azerbaycan’a yardım edilmesini destekliyorum. Libya’da olunmasını destekliyorum." ifadelerini kullandı.