Türkiye Gri Listeden Çıkıyor Mu? Ülke Ekonomisi İçin Çok Önemli Türkiye Gri Listeden Çıkıyor Mu? Ülke Ekonomisi İçin Çok Önemli

Gazeteci Barış Yarkadaş, TV100'de katıldığı canlı yayında CHP'de değişim isteyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili dikkat çeken kulis bilgisini paylaştı. Yarkadaş, İmamoğlu'nun CHP'nin önemli isimleriyle bir araya geldiği bir yemek düzenlediğini ifade etti.

Yemekte kimlerin bulunduğunu tek tek açıklayan Yarkadaş, İmamoğlu'nun saat 20.00 sularında İstanbul Beylikdüzü'ndeki bir kafede eski CHP Genel Başkanları Hikmet Çetin ve Altan Öymen ile birlikte eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile buluştuğunu belirtti. Yemekte aynı zamanda İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın da yer aldığını ekledi.

Barış Yarkadaş'ın aktardığına göre, İmamoğlu'nun değişim manifestosu hazırlayarak 10 Ağustos'ta bunu duyurması bekleniyor. İmamoğlu'na yakın kaynaklar da bu bilgiyi doğruluyor.

Bu yemekte yer alan eski CHP Genel Başkanları ve SHP Genel Başkanının, değişim çıkışı öncesi İmamoğlu ile birlikte altyapı çalışmaları ve fikir alışverişlerinde bulundukları ifade ediliyor. Ayrıca CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav'ın da önümüzdeki günlerde bu kadroya fiilen katılacağı bilgisine ulaşıldı.