30 yıldır aranan PKK'lı terörist Muğla'da yakalandı 30 yıldır aranan PKK'lı terörist Muğla'da yakalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının Ekrem İmamoğlu olduğunu söylemesi üzerine knouşmasının ardından Akşener'İn ittifak yapılmadan seçime gireceklerine dair kararlarına cevap verdiç

İmamoğlu :"Sayın Akşener'le biz seçimden sonra farklı konularda birkaç kez görüştük, telefonla görüştük. Ama bu süreçlerle ilgili bir istişaremiz ya da bir diyaloğumuz başlamadı. Bunun olması için önce bizim siyasi olarak kendi içimizdeki süreçlerini olgunlaşması değerlidir. Tabii ki kendileriyle de sohbet etmek, diyalog kurmak daha önce olduğu gibi isterim"  diyerek "Sayın Akşener'in ben açıklamalarını ilgiyle takip ediyorum. Özenle izliyorum ve dinliyorum. Ben Türkiye'nin, ülkemizin geleceğine dair hele hele İstanbul'un geleceğine dair ki İstanbul sadece bir yerel seçim değildir. Bunu herkes biliyor. Bu manada diyalogların kapalı olmayacağını düşünüyorum. Ben az önce sizin ifade ettiğiniz gibi kapıları kapattığı düşüncenize de katılmıyorum" dedi.

 "Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştünüz mü?" sorusuna İmamoğlu "Telefonda yani görüşüyorum, her zaman görüşüyorum. Konuda hangi konuda kafamda bir soru işareti var ise ya da öğrenmesini istediğim bir husus var ise sayın genel başkanımızla, 28 Mayıs itibariyle 29 Mayıs'tan beri bugüne kadar her konuda ama yüz yüze ama telefonla bazen yazışarak diyaloğumu hiç kesmedim" diye cevap verdi.