Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, İLKSAN tarafından Şehit Öğretmenler adına Simav'da açılan park ve fotoğraf sergisini ziyaret etti. Geylan, X hesabından yaptığı paylaşımda, Simav'da gerçekleştirilen etkinliğe katılarak şehit öğretmenlerin anısını yaşatmanın önemine vurgu yaptı.

Genel Başkan Geylan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "İLKSAN tarafından, Şehit Öğretmenlerimiz adına Simav’da açılan park ve fotoğraf sergisine iştirak ettik. Simav’lı şehit öğretmenlerimiz Mustafa Çağlar, Ali Karaoğlan ve Mehmet Fidan’ın kıymetli aileleriyle bir araya geldik. Aziz ruhları şad olsun. Genel Başkan Sayın İsa Barış şahsında, İlksan yönetim kurulunu bu anlamlı ve vefakar faaliyetten ötürü tebrik ediyorum."

İmamoğlu Edanur Gezer Hakkında Açıklama Yaptı: Siyasi Olaylara Alet Edilmesini Kınıyorum İmamoğlu Edanur Gezer Hakkında Açıklama Yaptı: Siyasi Olaylara Alet Edilmesini Kınıyorum

Şehit öğretmenlerin anısını yaşatmak adına düzenlenen etkinlikte, Simavlı şehit öğretmenlerin aileleriyle bir araya gelindi ve onların fedakarlıkları anıldı. İLKSAN yönetim kurulu, bu anlamlı etkinlikle şehit öğretmenlere olan vefa borcunu yerine getirmenin önemini bir kez daha vurgulamış oldu.