Kamudanhaber-özel

Altındağ ilçe milli eğitim müdürü Şefika Biçer ile EBS şube Başkan’ı Levent Köse arasındaki kavga ve kriz ayyuka çıktı .

Daha önce Levent Köse’nin ilçe müdürü ile ilgili açıklamaları basına yansımış , İlçe müdürü Şefika Biçer ; sendika benim Amirim değil , benim atamamı yapmadı diye şube başkanına resti çekmişti .

O günden sonra şube Başkan’ı Levent Köse hakkında soruşturma başlatan Şefika Biçer , Levent Köse’ye maaş kesim cezası getirtti . EBS şube Başkan’ı Levent Köse ise ilçe müdürünün Arabistan’da görev yaptığı dönemde Fetö’ye himmet verdiği ile ilgili iddiaları resmiyete dökerek şikayetçi oldu .

Ayrıca yaptığı görevlendirme ve atamalarda Fetöcü örgüte yakın kişileri getirdiği yönünde serzenişleri ve şikayetleri bulunuyor . Ankara ili Altındağ ilçesinde İlçe Müdürü ile sendikacının son krizi ise , Altındağ ilçe müdürü Şefika Biçer’le ilgili Fetöcüleri koruduğu ve göreve getirdiği noktasında bilboardlara ve sokaklara asılan afişler oldu .

Şefika Biçer’e yönelik asılan afişlerin ardından ilçe müdürü , Kubilay Erciyes isimli öğretmen ve bunun azmettiricisi olarak EBS şube Başkan’ı Levent Köse hakkında suç duyurusunda bulundu .

Altındağ ilçesini ve Ankara’yı karıştıran afişler , Emniyet tarafından toplatıldı . Altındağ’da ; EBS şube Başkan’ı ve ilçe müdürü arasındaki kriz gittikçe derinleşirken , ilçede eğitimcilerde bu kavgada ikiye bölünmüş durumda …

Bu kavganın kazananı olmaz ama , kaybedeni eğitim ve çocuklar olacağı kesin. Ankara’da Eğitim Camiasını Karıştıran Afişler 

 Ankara’da Eğitim Camiasını Karıştıran Afişler