Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor

İlk Togg, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edilmişti. Bugün ise Togg ikinci sahibine kavuştu.  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Togg Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Tuncay Özilhan ve Bülent Aksu ile Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçıntaş, Togg Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş ve Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, Bakü'ye giderek ikinci Togg'un sahibi olacak Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i ziyaret ettiler.

9b66be2600754fb3

Bakan Varank, Aliyev'e Togg'un anahtarını özel bir kutuda verdi. Varank: "İkinci aracı size teslim etmiş oluyoruz. Türk halkı, Azerbaycan'a ikinci aracın teslim edilmesinden çok memnun. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel günlerde kullanırsınız." dedi.

f733aea2835f7c4e

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ALİYEV'E HAYIRLI OLSUN MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i yeni arabası olan Togg'u teslim almasını tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gardaşım İlham Aliyev de Türkiye’nin gururu Togg’unu teslim aldı. Hanenize hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin gardaşım” dedi.