İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da yaşanan sel felaketiyle ilgili olarak 989 vatandaşın tahliye edildiğini ve bölgeye acil yardım ödeneği olarak 20 milyon lira gönderildiğini duyurdu. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bölgede sel ile mücadele için 248 personel, 63 araç, 24 motopomp ve 13 dalgıcın görevlendirildiğini belirtti.

Ayrıca, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ile AFAD Başkan Yardımcısı ve Afetlere Müdahale Genel Müdürünün Antalya'ya intikal ettiğini kaydeden Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

İnşaat Sektörüne Operasyon Çekiliyor: Tekelleşen Firmalar Fiyatları İki Katına Çıkardı İnşaat Sektörüne Operasyon Çekiliyor: Tekelleşen Firmalar Fiyatları İki Katına Çıkardı

"989 vatandaşımız tahliye edildi. İlk etapta Antalya Valiliğimize 20 milyon lira acil yardım ödeneği gönderildi. Antalya'mıza ve selden olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Meteoroloji Genel Müdürlüğümüz, 3 ilimizde, Antalya, Burdur ve Isparta turuncu uyarı verdi. Vatandaşlarımızdan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD'ın uyarılarını an be an takip etmelerini önemle rica ediyorum. Rabb'im ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun."