Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, en az lise mezunu adaylar arasından çeşitli pozisyonlar için personel alımı yapacak. Alımlar, destek personeli, aşçı, temizlik görevlisi ve tekniker gibi 7839 yeni kadro, geniş bir kadroya sahip olacak. Adayların, gerekli eğitim düzeylerinden mezun olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'ndan belirli bir puan almış olmaları isteniyor.

Başvuru Şartları ve Süreci

Adayların başvuru yapabilmeleri için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde yer alan genel şartlara uyum göstermeleri gerekiyor. İlgili eğitim seviyesinden mezun olan adaylar, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler. Başvuru süreci 11 Mart'ta sona erecek, adayların sosyal güvenlik kurumlarından herhangi bir emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmaları ve daha önce 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmiş ancak sözleşmesi feshedilmiş olanların bir yıl bekleme şartını taşımamaları gerekiyor.