İzmir'de yaşanan dehşet verici olay, bir özel hastanenin otoparkında ortaya çıktı. Bir aracın bagajında bulunan cesedin, kuyumcu Bekir Bozar'a ait olduğu tespit edildi. Cinayet zanlısı F.B., Bozar'ı öldürdükten sonra cesedi bagaja koyarak şehirde dolaştı. Dahası, cinayetin ardından bir gün içinde borçlu olduğu 14 kişiye kuyumcunun dükkanından çaldığı altınlarla ödeme yaptığı ortaya çıktı.

İhbarla Ortaya Çıkan Korkunç Olay

Bornova ilçesindeki bir polis merkezine yapılan ihbarla başlayan olayda, özel bir hastanenin otoparkında park halindeki aracın bagajında ceset olduğu bildirildi. Polis ekipleri, ihbarı değerlendirerek otoparkta inceleme yaptıklarında, kuyumcu Bekir Bozar'ın cesedini buldular. Bozar'ın öldürüldüğü, ardından cesedin bagaja konulduğu ve şehirde kilometrelerce dolaşıldığı belirlendi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Yarın Toplanıyor! İşte Gündemdeki Konular Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Yarın Toplanıyor! İşte Gündemdeki Konular

Cinayetin Ardından Altınlarla Borç Ödendi

Polisin yürüttüğü soruşturmada, cinayet zanlısı F.B.'nin kuyumcu dükkanından altın çaldığı ortaya çıktı. F.B., bir gün içinde borçlu olduğu 14 kişiye bu çalıntı altınlarla ödeme yaptı. Polis ekipleri, F.B.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, olayla ilgili diğer detaylar da adli makamlara aktarıldı.

Olayın Şok Detayları Ortaya Çıkıyor

Şüphelilerin araç içinde ve bagajda cesetle dolaştığı, cinayet sonrası olay yerinden ayrılarak farklı kişilere borç ödendiği gibi şok detaylar, olayın vahametini gözler önüne seriyor. Konuyla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ederken, cinayet zanlısının yakalanması için çalışmalar titizlikle yürütülüyor.