Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), resmi internet adresi üzerinden yaptığı açıklamayla, birçok hastane için çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu büyük fırsatta, en az ilkokul mezunu adaylar arasından seçim yapılacak. Adayların İŞKUR’a kayıtlı olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları ve hastane ortamında sürekli-vardiyalı çalışabileceklerini belirten sağlık raporlarına sahip olmaları gerekiyor.

Kimler başvurabilir?

Başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları şart. İŞKUR’a kayıtlı olma, 18 yaşından büyük olma ve hastane ortamında sürekli-vardiyalı çalışabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, aranan diğer özellikler arasında yer alıyor.

Online başvuru detayları

Adayların başvurularını esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapabileceği belirtildi. İŞKUR e-şube sayfasını ziyaret ettikten sonra, ekranda bulunan "İŞ İLANLARI" bölümüne tıklayarak ardından "KADRO" kısmına ilgilenilen pozisyonu yazarak başvuru yapabilecekleri ifade edildi.

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Sağlık Bakanlığı'ndan beklenen ilanın detayları

Sağlık Bakanlığı’nın, 2023 yılı içerisinde de çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapması planlanıyor. Bakan Fahrettin Koca'nın geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, bu alımların yıl sonuna kadar tamamlanacağını dile getirmişti. Geniş kitlelerce merakla beklenen ilanın Ekim sonu ya da Kasım ayı içerisinde yayımlanması öngörülüyor.