Siirt’in Kurtalan ilçesinde dehşet veren bir aile faciası yaşandı. O.A. isimli şahıs, çıkan tartışma sonrası hamile eşini ve amcasını silahla vurarak öldürdü. Saldırıda annesi, diğer amcası ve yengesi de yaralandı.
Olay, gece saat 03.00 sıralarında Fırat Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu öne sürülen O.A., henüz belirlenemeyen bir nedenle eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine tabancasını çıkaran O.A., önce hamile eşi Mine A.’ya, ardından araya girmeye çalışan aile fertlerine kurşun yağdırdı.
Kurşunların isabet ettiği Mine A. ve amcası Özgür A. olay yerinde hayatını kaybetti. Şüphelinin annesi M.A., amcası N.A. ve yengesi F.A. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan saldırganın annesi M.A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Şüpheli O.A., Kurtalan Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.




