Hasan Doğan'ın babası Osman Doğan için cenaze töreni düzenlendi Hasan Doğan'ın babası Osman Doğan için cenaze töreni düzenlendi

Hızla artan banka kredi faizleri sonrasında kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, özellikle kamu bankalarının sunduğu kredileri araştırıyor. Bu bağlamda Halkbank, düşük faizli kredi imkanıyla kamu çalışanlarına destek olacağını duyurdu.

Halkbank, cazip faiz oranları ve bütçeye uygun geri ödeme seçenekleri sunarak kamu çalışanlarına özel kredi vereceğini açıkladı. Krediler aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli veya serbest ödemeli olarak gerçekleştirilebilecek.

Kredi tutarı 50.000 TL'ye kadar olanlar için azami vade 36 ay, 50.001 TL - 100.000 TL arası tutarlar için azami vade 24 ay, 100.001 TL üzeri tutarlar için ise azami vade 12 ay olarak uygulanacak.

Yıllık toplam maliyet oranı, faiz, tahsis ücreti ve vergileri içermekte olup, örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır. Tahsis ücretine %15 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.

Kredi faiz oranı, müşterilerin en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, bankadan kredi kartı almayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, hayat sigortası yaptırmayı ve Halkbank İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini talep etmeleri durumunda geçerlidir.

Halkbank, hayat sigortası priminin müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değiştiğini belirtmektedir. Özel sektör çalışanları için de kredi imkanı sunan Halkbank, "Özel sektörde çalışan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür" açıklamasını yapmıştır.

ozel-b0cz

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi