• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 64.040 %1.49
  • ETHERIUM 3.328 %8.02
20°

Millî Eğitim Haberleri

Millî Eğitim haberleri ve güncel Millî Eğitim gelişmeleri, Millî Eğitim ile ilgili tüm video, Millî Eğitim fotoğrafları ve Millî Eğitim haberleri Kamudanhaber.net:Memurlar,Öğretmenler,Polisler,Kpss,İlan,Son Dakika Haber sitemizde


Güncel

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla sözleşmeli öğretmen ataması yapılacak.

Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, devlet bursu ile yurt dışında öğrenim görenler için düzenlenen program sonrası bir paylaşımda bulundu.

Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan haberde illere güvenlik tedbirleri konulu yeni bir resmi yazının gönderildiği aktarıldı. İşte o resmi yazının...

Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim-öğretim dönemi mesajında "Bu vesileyle başta öğretmenlerimiz olmak üzere velilerimize, öğrencilerimize hayırlı, başarılı, mutlu...

Güncel

MEB, bazı derslerin hangi şartlarla hangi öğretmenlerden tarafından okutulacağına dair bir resmi yazı gönderdi.

Güncel

MEB, öğretmenler için “Web Tabanlı Dijital Eğitim Araçları Öğretmen Rehber Kitabı” nı yayımladı.

Güncel

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmî Okullarda Yatılılık, Bursluluk, Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliğinde Değişiklik.

Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bugün göreve başlayan 45 bin öğretmen için bir mesaj yayımladı.

Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den iller arası mazerete bağlı yer değişikliği için geçerli bir mazereti olup atanamayan öğretmenlere müjde geldi.

Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıklarını değerlendirmek üzere Bakanlık yöneticileri ve 81 ilin millî eğitim müdürüyle...

Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; Adana'da öğretmenler ile bir araya gelerek onların görüş, öneri ve beklentilerini dinledi.

Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklik" ile ilgili yeni resmi yazı gönderildi.