Trabzonspor, İtalya Seri A ekiplerinden Bologna’da forma giyen ve stoper ve sol bek mevkiisinde de görev yapabilen Hollandalı oyuncu Stefano Denswil'in kiralandığını açıkladı. 

Bordo Mavililer, oyuncunun kiralandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil'in, 1 yıl süreyle bedelsiz olarak geçici transferi konusunda, Bologna Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır" denildi. 

Trabzonspor, Hollandalı oyuncunun transfer detaylarını da açıkladı. Buna göre, Denswil, 2021/22 sezonu için 1 milyon 175 bin Euro garanti ücret alacak. 

Denswill'in transfer detayları şöyle: "Profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2021/22 futbol sezonu için 1.175.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir."

Profesyonel kariyerinde 330 karşılaşmada forma giyen Denswil, bu karşılaşmalarda 18 gol atıp 9 da asist yapma başarısı gösterdi.