Survivor'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Survivor 16 Ocak son bölüm izle

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

survivor Ünlüler Gönüllüler'in cumartesi akşamı ekranlara gelen son bölümünde, İkinci haftanın 1. dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Kuvvete dayalı olan zorlu parkurda yarışmacılar rakibini iterek platformun sonunda yer alan kovaları devirmeye çalıştı.

Zorlu oyunda Gönüllüler takımında Yunus Emre geceye damga vururken, Poyraz'ın performansı göz doldurdu. Günün sonunda 10-6 skorla dokunulmazlığı gönüllüler aldı. Acun Ilıcalı performansından dolayı dokunulmazlık sembolünü Yunus Emre Karabacak'a verdi.

SURVİVOR'DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Erzak malzemelerinin verildiği market ödül oyunu zorlu anlara sahne oldu. Ünlüler ve gönüllülerin karşı karşıya geldiği oyunda parkurda ikişer yarışmacı yarıştı. Oyun esnasında yarışmacılardan biri taşıyıcı olurken, diğeri arkadaşına yardım etti.

Taşıdıkları küpleri devirmek için atıcılığın sağlanmaya çalışıldığı oyunda, sakatlığı süren Reşat ve ünlüler takımından Atakan yer almadı. Nefes kesen parkurda galip gelen takım ünlüler oldu ve böylece market ödülünü ünlüler takımı kazandı.

Dokunulmazlık oyunu başlamadan Acun Ilıcalı Reşat ile ilgili son durumu açıkladı. 

'İyi haber' diyerek açıklama yapan Ilıcalı şu ifadelere yer verdi: 

"Reşat seninle ilgili bir haberimiz var iyi bir haber. Belli bir süre oynamayacaksın ama Survivor'a devam etmenle ilgili bir sorun gözükmüyor.

Rapor Metin ağabeye ulaştı ortada kırık yok. Tahmin ediyorum 3-4 günün var."

ÇAĞRI İLE STEVEN ARASINDA GERGİNLİK

Dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de tansiyon yükseldi. Yoğun mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık oyununda atış yaparak sayıyı kazanan Steven'ın sevinç gösterisi karşısında Çağrı sinirlendi. Steven'ın dil çıkararak sevindiğini söyleyen Çağrı Atakan 'Dilin içeride duracak' diyerek rakip takımdaki yarışmacıların üzerine yürüdü. Diğer yarışmacıların araya girmesi ile ortam normale döndü.

ACUN ILICALI GÖRÜNTÜLERE BAKTI

Konseyde de gündeme gelen 'dil çıkarma tartışması' ile ilgili Acun Ilıcalı, Steven'ın tartışmalı sevinci ile ilgili kendi görüşünü paylaştı. Olayın kaydını seyreden Ilıcalı, Steven'in sevinç hareketini karşı takıma bilerek yapmadığını söyledi.

ELEME ADAYI BELLİ OLDU 

İki takım arasında kıyasıya yaşanan rekabet sonrası Ünlüler dokunulmazlık oyununu kaybetti ve bir ismin adını yazmak zorunda kaldı. O isim ise Gönüllüler takımından gelen İlayda oldu. 

Adının çıkmasından sonra açıklama yapan İlayda şu ifadelere yer verdi:

"Takım arkadaşlarıma göre bir tık daha geriden geliyorum. Yazmalarını mantıklı buluyorum ama ben bu takımdayken savaşmayı öğrendim. Bunu hiçbir zaman bırakmayacağım saygı duyuyorum."