Kamudanhaber - Özel Haber

Sivas Valisi Salih Ayhan öğretmenler günü münasebetiyle öğretmeleri evinde ziyaret etti .

Pandemi nedeniyle okulların kapalı olması nedeniyle okul ziyaretleri yapamayan Vali , öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı .

Her öğretmenler gününde , Vali ve Kaymakamların makamlarında öğretmenleri ağırlaması ağır eleştiri konusu oluyordu .

Sivas Valisi Salih Ayhan, öğretmenler gününde yeni çocuğu olan öğretmenleri evinde ziyaret ederek öğretmenleri bir kez daha mutlu etti .


Sivas’ta eğitim alanındaki bütün çalışmalara destek veren Vali Salih Ayhan, öğretmenlerin gönlünü fethetmeye devam ediyor. Eğitim camiasının moral ve motivasyonunu yükseltmek için birçok proje ve çalışmanın hayata geçirilmesini ve Sivas’ın eğitimde parmakla gösterilen bir il haline gelmesini sağlayan Ayhan, 24 Kasım’da da bütün gününü öğretmenlere ayırdı.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen bütün etkinliklere katılan Ayhan, ilde görev yapan yaklaşık 10 bin öğretmene içerisinde Türk Bayrağı, kitap ve 24 Kasım kartpostalından oluşan hediye paketi gönderdi. Ayhan, bunun yanı sıra salgın sürecinde gerçekleştirilen birçok çalışmada gönüllü olarak görev alan bin 110 öğretmeni de başarı belgesi ile taltif etti.