Coranavirüs testi  pozitif  çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Seyffullah Okumuş,9 günlük  hastane  tedavisi  ve  14 günlük  ev karantinasını  tamamlayıp  sağlığına kavuştuktan sonra  ilk  iş olarak Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastahanesi’ne giderek immün  plazma  bağışında bulundu.

Milli Eğitim müdürü bağıştan sonra yaptığı  açıklamada ;"Bir insanın hayatını kurtarmanın tüm insanların hayatını kurtarmak gibi olacağını düşünüyorum. Bu konuda hazırım. Vatandaşlarıma tavsiyelerim. Kesinlikle alınan karar ve tedbirlere uysunlar. İşleri olmadan kesinlikle evlerinden dışarı çıkmasınlar. Kurallara uysunlar, sosyal mesafeye dikkat etsinler. Evde bile maskesiz dolaşmasınlar" dedi

Milli Eğitim Müdürü  iken  mesai kavramı aramaksızın her an halkın  içinde  olup deyim yerindeyse her  kurumunu bizzat  kontrol ve denetim altında tutan, sahada  dişini canına  takarak  koşturan , yol gösteren ve  belki de bu nedenle yakalanmış  olduğu  corana virüs hastalığını yenmeyi  başarıp devamında  son günlerde uzmanlar tarafından  çok  önemli  olduğu belirtilen  immün  plazma  bağışında da bulunup   bir  çok kişiye bu anlamda da fayda  sağlamaya  çalışan Seyffulah Okumuş'un bu davranışı büyük takdir topladı.