Her cilt tipi için uygun olan hydrafacial, son yılların en iyi teknolojisi olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden farklı her cilt tipi için işlem yapılması uygun olmasından dolayı, dilediğiniz gibi tüm cilt problemlerinden kurtulmuş olacaksınız. Dünya genelinde kullanılan en etkili cilt bakım uygulaması olarak karşımıza çıkan hydrafacial ile farklı cilt tiplerinin ihtiyacı olan tüm bakımlar bir arada sağlanmış oluyor.

Artık tek seansta dahi en etkili sonuçlar alınan hydrafacial uygulaması sayesinde parlak, sağlıklı ve genç bir cilde kavuşmak mümkün olacaktır. Üstelik kırışıklıklardan da kurtulmuş olacak ve akne izleri, sivilice lekeleri gibi bir çok sorundan da kurtulacaksınız. Her cilt tipinde güvenle kullanılması mümkün olan cilt bakımı uygulaması, sahip olduğu solüsyon uygulama esnasında cilt probleminin de giderilmesini sağlıyor.

Yıllar boyunca yüzün elastikiyetini kaybetmesinden dolayı oluşan kırışıklıklar ve yaşlılık belirtileri de bu sayede giderilerek, hydrafacial işlemi sayesinde vakum ile birlikte bu kırışıklıklarda ortadan kalkmış olur.

Bilinen aksine hydrafacial sadece yüzde değil, tüm cilt problemlerinde etkili olan ve cildin derinlemesine temizlenmesini sağlayan bir uygulamadır. Cildin doğal nem dengesini korumak için gerekli uygulama yapılarak, tüm cildin ihtiyaçları da böylelikle karşılanmış oluyor. Siyah nokta, yağlı ciltler, lekeler, sivilce ve akne için etkili olmasından dolayı, başta yüz ve dekolte bölgesi olmak üzere, tüm cildinize de uygulatarak, daha canlı, parlak bir tene sahip olabilirsiniz.

Hydrafacial  İle Canlı Bir Cilde Sahip Olun

Hydrafacial vakum başlığı ile çok derin temizleme sağlamaktadır. Derinin alt tabakasına nüfus ederek, burada ki hücrelerin canlanmasını sağlayarak, sorunları da kalıcı olarak ortadan kaldırmaktadır. Hydrafacial uygulaması bu etkileri temel olarak dört farklı aşamada gerçekleştirerek, cildin daha canlı olmasını sağlamaktadır.Hydrafacial nedir diye merak edenler için, öncelikli olarak söyleyelim ki bu uygulama cildin derinlenmesini sağlar. Her seans kendi içinde farklı amaçlar için yapılmaktadır. İlk seansta temizleme ve arındırma yapılır. Cilt güzellik uzmanı tarafından öncelikli olarak detaylı bir incelemeden geçirilir ve yapılan incelemelerin ardından temizleme işlemi uygun olan bir solüsyon ile yapılır.

Sonrasında ise vakumlama ile tıkalı olan gözeneklerin açılması başlar. Ayrıca cilde uygulanan nem ve besleyici madde ile birlikte, henüz ilk seansta cildin ışıltısı geri gelir. Tabii ki bu aşamaların tamamı adım adım ilerlediği için, hydrafacial uygulamasının son aşamasında ise LED teknolojisinin uygulanması başlar. Burada hazırlanmış olan cildinize uygun solüsyon, cilde hapsedilir ve benzersiz bir bakım işlemi de böylelikle tamamlanmış olur.

 Hydrafacial uygulaması kozmetik ve bakım amaçlı yapılmasından dolayı, tedavi amaçlı olarak da bilinmektedir. Yıllardır cildinizde oluşan lekelerden ve izlerden ve ayrıca ince kırışıklıklardan kurtulmanızı sağlayacaktır. Tedavi amaçlı olarak yapılması ise ortalama 6 seans sürmektedir. Bu seansların her birinde farklı işlemler uygulanarak, ortalama 6 haftada seanslar tamamlanır ve ciltte gerekli temizleme işlemleri derinlemesine yapılmış olur.

Hydrafacial İle Derinlemesine Temizlik Zamanı

Bakım ihtiyacı olanlar için kozmetikler yerine tercih edilen hydrafacial, aslında düzenli olarak da yapılmaktadır. Her ay düzenli olarak yapılması halinde cildiniz her zaman istediğiniz gibi görünecek ve daha sağlıklı olacaktır. Tabii ki şunu da belirtelim ki, yukarda bahsettiğimiz seansların tamamı ortalama bir rakam olup, cilt tipine ve cildin durumuna göre değişiklik gösterebilir. Dünya genelinde en sağlıklı yöntem olarak bilinen ve medikal cilt bakımda oldukça etkin olan hydrafacial ile artık istediğiniz derinlemesine temizliğe sahip olacaksınız. Özellikle İstanbul'da ucuz hydrafacial fiyatları da olmasından dolayı, tüm kozmetik ürünlerini belirli bir süre hayatınızdan çıkararak, artık istediğiniz gibi harika bir cilde sahip olacaksınız.

Derinlemesine temizleme uygulaması hangi amaçla yapılıyor olursa olsun öncesinde iyi bir inceleme yapılması gerekiyor. İşte bu inceleme hem hydrafacial fiyatları hakkında bilgi almanızı sağlayacak, hemde kaç seansta nelerin gideceğini de öğrenmiş olacaksınız. Bu nedenle detaylı bir analiz için mutlaka uzmanlar ile görüşmeniz gerekiyor.

İnternet üzerinden sadece bilgi alabilir ve alacağınız bu bilgiler ise her hangi bir şekilde işinizi görmeyecektir. Doğru analiz yapılmadığı zaman, her hangi bir sonuç alamazsınız ya da ufak tefek alınmış sonuçlar ile mutlu olursunuz. Tedavi yaptıracak kadın ya da erkek için en uygun planlamanın da yapılması gerekiyor.

Kendi alanında benzersiz olan hydrafcial seansların düzenli olarak devam edilmesi gerektiğini de söyleyelim. Yani "bana bu kadar yeter" dememelisiniz ve tüm seansları eksiksiz olarak bitirmelisiniz. Eğer belirlenen seanslardan daha önce işlem tamamlanırsa, zaten güzellik uzmanı bu konuda seansların bittiğini size söyleyecektir. Hydrafacial tedavisi ile cilt problemi tamamen çözülmüş olsa da düzenli bakım yaptırmanız ya da yapmanız gerekiyor. Yani seans döneminde kozmetik ürünleri hayatınızdan çıkarmış olsanız da, sonrasında bunları kullanmaya devam etmelisiniz.

Cilt Rahatsızlıklarına Çözüm Hydrafacial'da

Hydrafacial hiçbir yan etkisi olmayan ve tüm cilt tipleri için uygun olan bakımları yapmanızı sağlıyor. Üstelik tüm bunlara karşın hydrafacial fiyatları da uygun olması ve sadece ortalama 6 haftada harika bir tene sahip olmanız da kaçınılmaz olacaktır. Hydrafacial uygulamasının hiçbir yan etkisi olmadığı kanıtlanmış olup, ayrıca bu işlem FDA onaylı cihazlar ile yapılmaktadır. Üstelik dünya genelinde pek çok klinik çalışmanın bulunduğu hydrafacial işlemi, ülkemizde de yıllardır yapılıyor ve şuana kadar her hangi bir şikayet almamış durumda. Hydrafacial ile diğer lazer uygulamalarında yaşanan hücre bozulmaları ya da yok olmaları da görülmez. Dolayısıyla yan etki olarak kabuklanma ve iltihaplanma gibi sorunlar da ortadan kalkmış olur ve bu uygulama da hiç biri görünmez.

Tüm cilt tiplerine uygun olan hydrafacial ile artık yan etkisinin olmamasının avantajları ile birlikte, dilediğiniz gibi bu uygulamayı yaptırabilirsiniz. Tabii ki burada uygulamanın hangi mevsimde yapılacağı da önemlidir. Her mevsimde yapılması uygun olmakla birlikte, yaz aylarında yapılması durumunda direk olarak güneş ışınlarından uzak durmalısınız.

Ayrıca uygulama sonrasında kozmetik ürünleri kullanmamalı, kimyasal kökenli koku ürünlerini de uygulama bölgesine sıkmamalısınız. Çok nadir de olsa seans sonrasına bazı kişilerde hafif kızarıklıklar görüldüğünü ancak bunu kısa sürede gittiğini de söyleyelim.

Hydrafacial yapıldıktan sonra, ekstra bakımlar yapmanıza da gerek bulunmuyor. Her seans sonrasında size uygulamayı yapan uzman tavsiyelerde bulunacaktır. Bu tavsiyelere uymanız kesinlikle gerekmekte olup, bu sayede cildinizin derinlenmesine temizlenmesini de sağlamış olacaksınız. İşlemin yapıldığı gün yüze su sürülmemesi de tavsiyeler arasında yer almaktadır. Cildin derinlemesine temizlenmesi güneşe karşı cildi hassaslaştırabileceği için, güneşe çıkacağınız zamanlarda ya da az bir güneş dahi olması durumunda, güneş kremi kullanılmanız gerekebilir.

Hydrafacial Kimlere Yapılmaz?

Herkese yapılabilir. Burada önemi olan cildinizi koruyacak bir zamana sahip olmanızdır. Yani uygulama sonrası en azından ilk bir gün makyaj yapmamalısınız. Erkekler için de uygun olan bu yöntem hamilelik döneminde ki kadınlara dahi yapılabilir. Hamilelik döneminde cilt normalden daha fazla hassas olduğu için, cilt lekelenmeleri de daha fazla olmaktadır.  Cilt lekelenmelerini zamanda önlemek istiyorsanız eğer, hamilelik döneminde de hydrafacial cilt bakım uygulamasını güvenle yaptırabilirsiniz.

Bakımlı kadınlar için değil, tüm kadınlar için olan bu uygulama, yıllarca bakımını yapamamış kadınlar için tercih edilmektedir. Özellikle hydrafacial fiyatları seanslara göre belirlendiği için, rahat bir şekilde bütçenize uygun çözümleri de uzmanınız ile görüşerek alabilirsiniz. Sadece yüz ve dekolte bölgesine de bu uygulamayı yaptırabilirsiniz. Hatta sadece yüz hatlarınıza yaptırarak, yüzde oluşan kırışıklıklar, sivilce izleri, siyah nokta çukurlarından ve kırışıklıklardan kurtulabilir ve uzun yıllar bu keyfi yaşayabilirsiniz.

Uygulama sonrası düzenli olarak bakım yaptırmanız gerekebilir. Bu tamamen size bağlı bir durum olmakla birlikte, yaptırmanız da fayda bulunmaktadır. Pürüzsüz ve bebek gibi bir cilde sahip olmak artık sizin elinizde olduğu için, vakit kaybetmeden bu uygulamayı yaptırarak, ciltte istenilen hassasiyeti vererek, cildin yenilenmesini ve gençleşmesini sağlayabilirsiniz.

Tüm Lekelerden Hydrafacial İle Kurtulun

Sivilce izleri ile birlikte ayrıca oluşmuş olan ve sadece sizin tarafınızdan ya da çok yakından bakıldığında fark edilecek olan yağ bezelerinden de kurtulmanız mümkün olacaktır. Cilt üzerinde sivilce ve akne oluşumu her yaştaki kişinin karşısına çıkabilir. Tabii ki erkeklerde ve kadınlarda oluşan bu sorun, cinsiyet ayırt etmeksizin herkeste görülebilir. Çeşitli yöntemlerle sivilceden ve akneden kurtulmak mümkün olmakla birlikte, bugün hydrafacial sayesinde daha net çözümler almış olacaksınız.

Hydrafacial cilt bakımı için en iyi seçenek olarak karşımıza çıktığından dolayı, gözenek temizliğini yaptırabilir ve ayrıca yüzde oluşan tüm sorunlardan da kurtulabilirsiniz. Hydrafacial özel vakumlu başlığı sayesinde cildinizin deri altı bölgesinde işlem yaparak, istenilen temizliği ve tedaviyi bu alanlarda yapar. Böylelikle daha canlı bir cilde sahip olmakta kaçınılmaz bir hale gelecektir.