Kamudanhaber - Özel Haber

Milli Eğitim Bakanlığına Tarım Bakanlığından transfer edilen Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Feysel TAŞÇIER ile ilgili haber dizimize devam ediyoruz !!!

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü görevine geldiği günden bu tarafa , Diyarbakır ilinde görev yapan idarecilerin neredeyse tamamına hırsız damgası vurdu , ahlaksız damgası vurdu !

Twitter ve Facebook’ta trol ordusu kurarak , yurt dışı telefon hatları üzerinden bürokratlara ve eğitimcilere Mesajlar atarak Diyarbakır’da görevden aldırdığı tüm müdürlere hırsız , namussuz damgası vuran ; Bu konu hakkında bizzat savcıyı ve BAKAN’I yanlış yönlendiren Feysel TAŞÇIER’in yapamadığı delikanlılığı, itham ettiği müdürler yapmaya başladı .

Diyarbakır’da Memursen şube başkanı ve okul müdürü Yunus MEMİŞ , Diyarbakır İl Müdür Yardımcısı Serkan BATUR ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin ATLI , kendilerini Bakanlığa şikayet etti .

Görev yaptıkları süre boyunca yapmış oldukları tüm iş ve işlemlerin incelenmesini istedi , Banka hesap hareketlerinin , kendilerinin ve ailelerinin maş varlıklarına kadar incelenmesini istediler .

Feysel TAŞÇIER , Diyarbakır’da bir çete var . Hırsızlık yapıyorlar diye tüm müdürleri görevden aldırdı ve kendisine saha açtı .

Görevden aldıramadığı kişiler hakkında ise Fetöcü , hırsız , Öğretmenevinde ahlaksızlık yapıyor gibi cümlelerle kendisine ayak bağı olan kişilerin alınması için geçtiğimiz hafta son kez düğmeye bastı. 

Bugün Bakanlığa kendisini şikayet eden Diyarbakır ilindeki yöneticiler , Feysel TAŞÇIER’in dedikodularının ve iftiralarının araştırılmasını istedi .

Sonuç olarak ; Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü göreve geldiği günden bu tarafa , Diyarbakır’da görev yapan yöneticilerle ilgili sürekli olarak hırsızlık yapıyorlar diye dedikodu yaptı . İl müdürü olarak müfettişleri görevlendirip , belgeleri ortaya koyup bu kişilerin soruşturmasını yapmaya bile cesaret edemedi . Gidip devletin savcısına bile burda hırsızlık yapılıyor diye dedikodu yaptı .

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürünün tüm dedikodularını ve argümanlarını elinden almak için Diyarbakır ilinde görev yapan 3 yönetici Bakanlığa kendisini şikayet etti . Eski il müdürü de dahil diğer yöneticilerinde bu yolu takip edip kendileri için soruşturma isteyeceği gelen bilgiler arasında .

Birazdan Diyarbakır il müdürünün yaptığı ve yapamadığı ihaleleri yazacağız . 

 Milli Eğitim Bakanlığına kendisini şikayet eden yöneticilerin vermiş olduğu dilekçeler