Müge Anlı yine gündeme bomba gibi düşen bir olayla ekranlara geldi. Şu an 21 yaşında olan Ülkü Kübra Türk'ün 60 yaşındaki Ahmet Elmalı ile kaçarak evlendiği ortaya çıktı. İşin daha da vahim tarafı Ahmet Elmalı, Kübra'nın öğretmeni ve babasının arkadaşı. Müge Anlı'yı çıldırtan bu olayın detaylarına birlikte bakalım:

Müge Anlı bugün yine çok ses getirecek bir olayı ekranlara taşıdı. Amasya'da yaşayan 21 yaşındaki Ülkü Kübra Türk'ten ailesi 4 gündür haber alamadığını söylüyordu.


Kübra'nın bir kişiyle kaçmış olabileceğini düşünen aile hislerinde yanılmadı. Kübra'nın eski ortaokul öğretmeni olan 60 yaşındaki Ahmet Elmalı ile kaçarak evlendiği ortaya çıktı.
İşin vahim tarafı, bu ilişkinin Kübra henüz 15 yaşındayken başladığı da iddia edildi. Bu arada Ahmet Elmalı'nın o dönem evli ve 1 çocuk sahibi olduğunu da hatırlatalım.
Daha da vahimi, Öğretmen Ahmet Elmalı'nın Kübra'nın babası ile okul arkadaşı olduğu ve evlerine sık sık girip çıktığı ortaya çıktı. Kübra'nın babası ise "ne olursa olsun kızımı istiyorum" diyor.


Ahmet Elmalı'nın köyde herkesin çok saygı duyduğu bir öğretmen olduğu için hiç şüphe çekmediğini söyleyen aile, bu olayın duyulmasının ardından Elmalı'nın tayinini istediğini söyledi.


Yayına bağlanan konuklardan biri ise Ahmet Elmalı'nın eski öğrencisi olduğunu ve okuldayken erkek öğrencilere şiddet uyguladığını ancak kız öğrencilere de sarıldığını iddia ettİ.


15 yaşından beri öğretmeni tarafından istismar edilen Kübra ve Ahmet Elmalı'nın evliliği Müge Anlı'yı isyan ettirdi. Anlı, canlı yayında şu sözleri söyledi:


"Hadi kız küçük de bu adamın aklı nereye gitmiş. Ben öğretmen bir ailenin çocuğuyum hiç yakıştıramadım. Hayatta olacak şeyler vardır olmayacak şeyler vardır. Böyle bir şeye düştüğünde git kendini at köprüden ama gidip de mesleğini, yaşını, aileni bu şekilde rencide etme. Çocukların da hayalleriyle oynamayın. İçimin enerjisi gitti"