Putin'den Türkiye'ye Özel Ziyaret

Dış politikada, son dönemde ülkemizin gündemini meşgul eden başlıkların başında, Rusya Devlet Başkanı Putin'in Türkiye ziyareti geliyor. Bu ziyaretin detayları ve iki ülke arasındaki ilişkilerin nereye evrileceği, toplantıda masada olacak. Aynı zamanda, Karadeniz Tahıl Girişimi’nin canlandırılmasına yönelik atılacak adımlar da ele alınacak.

Batı Ülkelerindeki Endişe Veren Eylemler

Son dönemde Batı ülkelerinde yaşanan ve ülkemizi yakından ilgilendiren bazı provokatif eylemler de kabine toplantısının ana gündem maddelerinden. Özellikle İsveç başta olmak üzere, Kur'an-ı Kerim'e yönelik artan saldırılar ve bu saldırıların ardındaki motivasyonlar, kabinede enine boyuna değerlendirilecek. Bununla birlikte, terör örgütü mensuplarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik tezgahladığı çirkin eylemlere karşı atılacak olan adımların neler olacağı büyük bir merak konusu.

Ekonomide Neler Oluyor?

Ekonomideki son gelişmeler, her zaman olduğu gibi, kabine toplantısının en sıcak gündem maddelerinden biri olacak. Ülkemizin ekonomik durumu, alınacak kararlar ve planlanan politikalar, tüm detaylarıyla ele alınacak.

Kahramanmaraş'ta Yaralar Nasıl Sarılıyor?

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar

Son olarak, Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin yarattığı tahribatın üzerinden 6 ay geçti. Bölgede yaşananların ardından yaraların nasıl sarıldığına dair son bilgiler de kabine toplantısında paylaşılacak.

Erdoğan'dan Açıklama Bekleniyor Tüm bu önemli başlıkların ardından, toplantının sonunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamuoyuna yönelik açıklamalar yapması bekleniyor.