Gazze sınırında yaşanan gelişmeleri dünya kamuoyuna aktaran Gazeteci Fulya Öztürk, İsrail'den aldığı tehditlerle karşı karşıya. İşgalci İsrail ordusunun Gazze'de masum sivilleri hedef alan saldırılarını belgeleyen Öztürk, cep telefonuna gelen bir tehdit sonrası yaşadığı endişeyi kamuoyuna duyurdu.

Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor

Fulya Öztürk, Gazze sınırında bulunurken kendisini tehdit eden İsrail kaynaklı bir dört rakamlı telefon numarasından arandığını ifade etti. Arayan kişiler, "İsrail'de misin? Kendine dikkat et" şeklinde tehditvari ifadeler kullanarak gazeteciyi rahatsız etti.

Öztürk, tehditlerin yanı sıra kendi fotoğraflarının İsrail'e ait Telegram sayfalarında paylaşıldığını belirtti. Bu olaylar üzerine Türk gazeteci, "Bu ne demek?" sorusunu yöneltti.

Fulya Öztürk, daha önce de Mescid-i Aksa'da yaşanan gerginlikleri ve İsrail polisinin müdahalesini dünya kamuoyuna aktarmıştı. Namaz kılan Müslümanlara yönelik saldırılara ilişkin şok edici görüntülerin paylaşılmasında etkili olmuştu.