Türk futbolunun en büyük rekabetlerinden biri olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi, beklenen heyecanla başladı. Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında, Galatasaray, kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Tarafların taraftarları, bu müsabakanın sonucunu merakla beklerken, iki takımın ilk 11'i de öğrenildi.

Galatasaray'ın 11'inde şu oyuncular yer aldı: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ödeme listesi Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ödeme listesi

Beşiktaş'ın ise ilk 11'i hala resmi olarak açıklanmadı. Ancak, teknik direktör Burak Yılmaz'ın takımının performansı ve derbi öncesi yaşanan olaylar, bu mücadelenin önemini artırıyor.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki rekabet tarihi bir geçmişe dayanıyor. İki takım arasındaki rekabette geride kalan 353 maçın 125'ini Galatasaray, 114'ünü Beşiktaş kazanırken, 114 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor, ancak Beşiktaş derbilerinde son 10 maçta 5 galibiyet elde etti.