Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2. Başkan Metin Öztürk ve Başkanvekili Erden Timur, dün akşam oynanan Sivasspor-Galatasaray mücadelesinde yaşanan hakem hataları sebebiyle basın toplantısı düzenledi. Özbek, basın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Ben buradayken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" sözlerine sert bir yanıt verdi.

Özbek, Ali Koç'un sözlerine karşılık olarak, "Seni şampiyon yapmayacak olan kim?" diye sordu. Özbek'in açıklamalarında, dün oynanan Sivasspor-Galatasaray maçının hakem hataları ve hakem Zorbay Küçük'ün daha önce yönettiği maçlardaki istatistiklere de değindi.

AFAD paylaştı: Erzincan'da korkutan deprem! AFAD paylaştı: Erzincan'da korkutan deprem!

Dursun Özbek, VAR hakemi Alper Ulusoy'a da seslenerek, Galatasaray'a yönelik standartsızlıklara neden göz yumduklarını sorguladı. Ayrıca, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Ben görevdeyken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" sözlerini dünya futbol tarihinde belki de ilk kez duyduklarını belirtti.

Özbek'in açıklamalarında ayrıca, Galatasaray'ın zor duruma düşürülmeye çalışıldığını ancak bu çabaların takımı etkilemeyeceğini vurgulayarak, "Bizi birbirimize düşürmeye çalışmaktan başka bir şey değil bu. Er meydanında Galatasaray her zaman başarılı. Bu algı, bizi yıpratma çalışmalara karşı dimdik duracağız ve yine biz şampiyon olacağız." dedi.

Başkan Dursun Özbek, son olarak, Galatasaray'ın mali durumu hakkında da açıklamalarda bulunarak, "Şu an itibariyle ne profesyonel ne amatör şubelerde Galatasaray'ın tek bir sporcusuna bir kuruş borcu yoktur. Tüm ödemeler yapılmıştır." şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı, konuşmasını "Geçen sene daha zor koşullarda şampiyon olduk. Taraftarı, yöneticisi futbolcusuyla yine aynısını yapacağız. Kenetlenerek şampiyon olacağız. Her gün bizden bir parça koparmaya çalışıyorlar. Bizi birbirimize düşürmeye çalışmaktan başka bir şey değil bu. Er meydanında Galatasaray her zaman başarılı. Bu algı, bizi yıpratma çalışmalara karşı dimdik duracağız ve yine biz şampiyon olacağız." sözleriyle noktaladı.